Home      Brievenbus cadeaus

Duurzaam brievenbus cadeau voor ieder moment

Zoek je een leuk, duurzaam brievenbus cadeautje? Er is altijd een reden om iemand blij te maken met een bloemenboodschap. Of je nou een cadeau voor jezelf koopt of voor iemand anders, met onze duurzame brievenbus cadeaus ga je zeker aan de slag! Deze mooie geschenken bevatten onder andere natuurlijke schone zaden, welke je kan zaaien en oogsten. Eetbare bloemen, lekker kruiden, of bloemen om de liefde te vieren. Het is er allemaal. Flowers always make people better, happier, and more helpful. They are sunshine, food and medicine for the soul. Onze brievenbus cadeaus zijn duurzaam ontwikkeld, zodat je tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan een gezonder milieu. Bekijk ons sfeervolle assortiment.

Brievenbus cadeau in een duurzaam jasje

Wil jij iemand verrassen met een duurzaam brievenbus cadeau? In ons assortiment vind je plantbare potloden, mooie zadendoosjes en ansichtkaarten van duurzaam verwerkt papier. Voor iedere gelegenheid, van een bruiloft tot een verjaardag, hebben we het ideale cadeau. Daarnaast zijn de duurzame cadeaus perfect als relatiegeschenk te geven of om een werknemer in het zonnetje te zetten. Een duurzame brievenbus cadeau valt ongetwijfeld in de smaak. Wil je iemand een hart onder de riem steken? Ook voor de mindere momenten in het leven hebben wij troostrijke cadeaus. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen.

Brievenbus cadeaus duurzaam
Duurzame brievenbus cadeaus

Met onze duurzame brievenbuscadeaus heb je niet alleen een uniek cadeau in handen, je draagt tegelijkertijd een steentje bij aan een gezond milieu. Ken jij iemand die veel waarde hecht aan het milieu? En heeft diegene groene vingers? Dan zijn onze duurzame brievenbus cadeaus een schot in de roos. De zadendoosjes zijn gemaakt van karton, een natuurproduct dat heel goed te recyclen is. Onze wenskaarten zijn gemaakt van bloeipapier. Dit is duurzaam verwerkt papier waar bloemzaadjes in verwerkt zijn. Wanneer het papier in de aarde wordt gelegd, groeien er vanzelf fleurige bloemen uit de grond. Met onze duurzame brievenbus cadeaus willen we de wereld een stukje groener maken.

Onze unieke cadeaus passen perfect door de brievenbus. Omdat de cadeaus per brievenbuspost verzonden worden, is er geen bezorging per pakketpost nodig. Duurzame cadeaus per brievenbuspost versturen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jou. De verzendkosten zijn laag en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakketje aan te nemen. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan je cadeau en je hebt een bijzonder cadeau te geven.