Welkom bij
Sfeervol Vieren

Hej! Wat leuk dat je er bent!

Maak van je Sfeervol huis een blij thuis met trendy Lifestyle en woonaccessoires van Sfeervol Vieren

                                              Hej welkom!

Ben jij op zoek naar een cadeau voor in je huis, een bruiloft een geboorte, een verjaardagscadeau voor de jarige of zomaar een bedankje, dan zit je bij Sfeervol Vieren goed! Wij hebben de leukste cadeau-ideeën alvast voor je in de webshop gezet.

Vind je het lastig kiezen? Of kom je er niet uit? Wij helpen je graag. Stuur ons even een berichtje.

Nieuw in ons assortiment zijn de duurzame brievenbuscadeaus. Deze mooie brievenbus geschenken bestaan uit duurzame groene producten. Van plantbare potloden tot mooie zaden cadeau dozen met onder andere eetbare bloemen!  

Kom je toevallig langs? Super leuk wij nemen je graag mee in het concept van Sfeervol Vieren. De webshop op het gebied van sfeervolle Lifestyle en Interieurdecoraties. Sfeervol Vieren is trendy, hip en goed combineerbaar met verschillende woonstijlen. Of je nou op zoek bent naar bijzondere modeaccessoires  een mooi cadeau voor jezelf of iets moois voor in je sfeervolle huis neem even een kijkje in de webshop.

 

Sfeervol Vieren

Ontdek sfeervolle woonaccessoires en brievenbuscadeaus

  Snelle levering 

  Veilig online betalen

  14 dagen bedenktijd

  Uniek assortiment

Hoe is Sfeervol Vieren ontstaan?

Hierbij een klein weetje: lang geleden toen ik nog een klein meisje was (haha dat is echt lang geleden) droomde ik van wonen op een boerderij om mijn eigen kaas en yoghurt te maken. Ik droomde van het maken en verkopen van deze producten en nog veel meer. Het ondernemen zat dus als jong in mijn bloed. De boerderij is er niet gekomen maar het ondernemen wel. Na veel dromen en onderzoeken is Sfeervol Vieren een feit. Er is niets mooier dan elke dag de slingers op te hangen en te genieten van de kleine waardevolle dingen in het leven. 

Vier jij met ons mee?

Ben jij na het lezen nieuwsgierig geworden in ons assortiment? Neem dan een kijkje in onze webshop! Of volg ons op Instagram @sfeervolvieren